Pages

15/08/2011

Lastenkutsut

 Nyt on taas juhlittu! Pienten lasten syntymäpäiväjuhlat tuntuvat kestävän monta päivää, kun kestittävänä on sukulaiset, kummit ja ystävät. Ja ihanaahan se on, kun näkee, kun lapset siitä niin kovasti nauttivat! Ja voi niitä ihania herkkuja ja lahjoja!


 Kun juhlien tarjottavat suunnittelee hyvin etukäteen, niin itsekin pääsee nauttimaan juhlista! Meillä molemmat tytöt tietysti halusivat omat kakut - toiselle mansikka- ja toiselle vadelmakakku. Minimuffinssit saivat koristeeksi pieniä pinkkejä sydämiä. Kolmioleivät ovat helppoa syötävää, ja kun tarjolla on suolaisia herkkuja, toivon mukaan vältytään pahimmalta sokerihumalalta.
Btw, nuo minivadelmamuffinsit olivat ihan mielettömän hyviä, jos joku haluaa reseptin, niin laita viestiä, niin pistän ohjeen tulemaan.

 Tällä kertaa koristelimme kodin juhlakuntoon viireillä ja ilmapalloilla. Viirit tein erivärisistä kartongeista ja lahjapapereista.

 We had a wonderful birthday party with lots of treats and lovely presents. We decorated our home with balloons and buntings that were made of wrapping paper and colouful cardboards.

Lastenjuhlien koristeeksi sopii myös hyvin silkkipaperipallot. Ohjeet niiden tekemiseen löytyy täältä.
Lisää lastenjuhlien tarjottavista löytyy myös täältä. Tässä postauksessa ohjeena herkullinen ja mehevä suklaa-kesäkurpitsa muffinsi ohje.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...