Pages

11/02/2013

Ihana sampanja-aamiainen!


Aivan ihana viikonloppu takana, kun sain molemmat rakkaat siskoni viikonlopuksi luokseni. Mitä muutakaan silloin voisi tehdä, kuin venyttää aamuja ja nauttia kiireettömästi yhteisestä ajasta. Aamiaistoive toimitettiin jo edellisellä viikolla; köyhiä ritareita! Köyhät ritarti upgradettiin sulatetulla suklaalla, kermavaahdolla ja hedelmäsalaatilla. Ja palanpainikkeeksi sitä sampanjaa, totta kai!


Köyhät ritarit valmistuvat helposti, kun sekoitat ensin kulhossa yhden  munan ja n. 2 dl maitoa. Lisää joukkoon vielä 1 tl vaniljasokeria, niin köyhistä ritareista tulee ihania ja paistaessa leviää ihana vaniljan tuoksu keittiöön. Kasta leipäviipaleet munamaitoseoksessa ja paista pannnulla voissa. Tarjoile sulatetun suklaan, kermavaahdon ja hedelmäsalaatin kanssa! Nam!


Jos haluat tarjoilla köyhät ritarit sulatetun suklaan kera, niin sulata tummaa suklaata kattilassa tai vesihauteessa ( n. 100-150 g riittää mainiosti) ja lisää joukkoon vielä nokare voita. Tarjoile sulatettu suklaa heti, koska se jähmettyy pian.
Kun päivän aloittaa sampanjalla, päivä ei voi epäonnistua!


1 comment:

Hape said...

ja mikä ihana aamiainen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...