03/09/2013
Salsakastike
Kaiken tämän aasialaisen ruuan jälkeen, mitä viimeisimmillä matkoillani olen päässyt nauttimaan, maistuivat tortillat todella, todella hyvälle. Ja mitä olisivat tortillat ilman tulista salsakastiketta?
Hyvä salsakastike syntyy seuraavasti:
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
3 tuoretta tomaattia
hyppysellinen suolaa
hyppysellinen sokeria
pippuria
1-2 rkl balsamiviinietikkaa
chiliä - esim. jalopenoa tai muuta tuoretta tai säilöttyä chiliä maun mukaan
kourallinen korianteria
Pilko valkosipuli ja sipuli, ja kuullota niitä öljyssä. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri,pippuri ja balsamiviinietikka. Keitä muutaman minuutin ajan. Pilko tomaatit kuutioiksi, lisää ne kastikkeen joukkoon pilkotun chilin kanssa. Lisää lopuksi korianteri. Anna jäähtyä ja tarjoile tortillojen ja nachojen kanssa.
Minun suosikkiani on oikein tulinen salsa, missä on reilusti korianteria!
Tunnisteet:
chili,
EAT,
korianteri,
meksikolainen ruoka,
salsakastike ohje,
tee itse,
tuore salsakastike
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment