Sunnuntai on mukava aloittaa uunituoreilla skonsseilla!
Tarvitset vain
75 g margariinia
3,5 dl täysjyvävehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 rkl ruokosokeria
1 tl suolaa
1 tl raastettua sitruunan kuorta
1,5 dl maitoa
Nypi margariini ja kuivat aineet muruksi. Lisää maito ja tee taikinasta pallo. Taputtele taikinapallosta jauhotetulla alustalla 2 cm paksu levy. Juomalasin avulla saat helposti leikattua skonsseja taikinasta. Voitele skonssit ennen paistoa maidolla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Nauti vaikkapa lemon curdin kanssa.
Scones
A perfect start for Sunday are fresh scones.
All you need is
75 g butter
350 ml wholemeal wheat flour
1,5 teaspoon baking powder
1 tablespoon cane sugar
1 teaspoon salt
1 teaspoon lemon zest
150 ml milk
Mix together the dry ingredients and rub in the butter. Add milk and knead lightly to form a dough. Pat in to a 2 cm thick round on a floured surface and cut scones with a drinking glass. Brush with milk and bake for 10 minutes in an oven heated to 225C. Serve with lemon curd.
No comments:
Post a Comment