Minulla jäi kurpitsan kanssa vielä kana kynimättä. Kun kaivertamani yksilö ei tuottanut täytettä kurpitsapiirakkaan, ostin sitä tölkissä. Vaikka kurpitsat ovat Halloweenin jälkeen poistuneet katukuvasta, on niiden sesonkia vielä jäljellä piirakan muodossa Thanksgivingiin saakka.
Lähdin perinteisellä ja helpolla linjalla liikkeelle eli tekaisin pumpkin pien seuraavista aineksista:
400 g kurpitsasosetta
3/4 tl kanelia
1/2 tl muskottia
1/4 tl inkivääriä
1/2 tl suolaa
400 g makeutettua kondensoitua maitoa
2 kananmunaa
keksimuruista tehty piirakkapohja
Sekoita kurpitsasose ja mausteet keskenään. Riko kananmunien rakenne ja kaada ne sekä kondensoitu maito kurpitsan joukkoon. Sekoita vain sen verran, että saat seoksesta tasaisen. Kaada täyte piirakkapohjan päälle (myönnän, ostin valmiin murupohjan...). Paista ensin 15 minuuttia 225 asteessa ja sitten 180 asteessa 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
1 comment:
Thanks ggreat blog post
Post a Comment