Pages

04/11/2013

Joulukoristeita paperista: Lumihiutale




Nämä lumihiutaleet tai paperitähdet ovat aika kivan näköisiä, mutta täytyy myöntää, että leikkaaminen vaatii aika lailla sorminäppäryyttä. Helpommalla pääsee, jos käyttää mattoveistä, mutta minulla ei nyt ollut sellaista saatavilla, niin meni kynsisaksilla leikkaamiseksi. Tavalliset askartelusakset tai yleissakset ovat tähän hommaan vähän liian isoja.


Ilmaisen printtimallin hiutaleelle / tähdelle saa Better Homes&Gardens nettisivuilta. Linkki sinne on tässä.  Sivulta löytyy myös muita paperikoristeita. Printtaa kuva ja jäljennä se lyijykynällä paperille. Toki printtikuvasta voi varmasti leikata koristeen suoraan, mutta silloin jää ääriviioja näkyviin. Kun leikkaat tähteä viivoja pitkin, huomioi, että ylä ja alasakarassa on pienet merkit, joiden kohdalta ei saa leikata. Tämä pitää huolen, että tähti pysyy kasassa, eikä tähden osat löydy silpun joukosta lattialta.



Tässä vielä linkki toiseen paperitähti-ohjeeseen. Tämä origami paperitähti on helppo tehdä vaikka lasten kanssa ja ihanan näköinen jouluikkunassa tai joulukuusessa.

Ja ne perinteiset silkkipaperi lumihiutaleet! Lue postaus täältä.

Hyvää joulun odotusta!




2 comments:

Pikku pikku said...

Voi miten ihania!

Ulla said...

Kiitos! :) Tässä on hyvin aikaa askarrella ihania koristeita ennen joulua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...