Pages

25/05/2011

Pestolihapullat

Vaihtelua lihapulliin saa helposti pestolla, joko punaisella tai vihreällä. Nämä mehukkaat pestolihapullat valmistuvat käden käänteessä ja vievät kielen menneessään!

Sekoita keskenään
400 g jauhelihaa
100 g pestoa
2 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
maun mukaan valkosipulia, chiliä ja pippuria

Pyörittele taikinasta haluamasi kokoisia pullia ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa reilut 10 minuuttia.





Variate your meatball recipe with pesto. Both red and green pesto add delicious flavour to these meatballs.

Just mix together
400 gr minced meat
100 gr pesto
100 ml grated cheese
2 eggs
garlic, chili and some pepper

Form meatballs and bake them in the oven preheated to 200 degrees for about 10 minutes.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...