
Brownie sandwiches:

3 dl sokeria
3 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
150g tummaa suklaata
Täyte:
2 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
200g vadelmia
5 liivatelehteä
2 rkl sitruunanmehua
Vaahdota sokeri ja margariini. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Sulata suklaa ja lisää se seokseen. Levitä taikina uunipellille ja paista n. 15 minuuttia 200 C asteessa.
Laita liivatteet veteen. Sekoita tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeria ja vadelmat. Vatkaa vispikerma ja lisää se varovasti käännellen muiden aineiden joukkoon. Kiehauta sitruunamehu ja lisää liivatteet mehun joukkoon. Kaada lopuksi sitruunamehu muiden aineiden joukkoon ja sekoita hyvin. Anna hyytyä.
Leikkaa brownielevystä n. 5-6 cm paloja ja tee niistä sandwichejä laittamalla vadelmatäytettä palojen väliin.
Ingredients:
200g margarine
3 dl sugar
3 eggs
3,5 dl flour
2 teaspoons baking powder
150g dark chocolate
Filling:
2 dl whipping cream
200 g cream cheese
1 dl sugar
2 tl vanilla sugar
200g rasberries
5 gelatine leaves
2 table spoons lemon juice
Mix the sugar and margarine. Add eggs separately and whisk strongly. Add flour and baking powder. Melt chocolate and add it in. Put the mixture on a baking tray and bake in 200 C for about 15 minutes.
Place the gelatines in water. Mix cream cheese, sugar, vanilla sugar and rasberries in a bowl. Whisk the cream and add it in gently. Add lemon juice to a pan, bring to a boil and add in the gelatines. Pour the lemon juice into the bowl with other ingredients and mix well. Let it set.
Cut the brownies into 5-6 cm pieces and make sandwiches by adding rasberry filling in the middle of two pieces.
No comments:
Post a Comment