Cannellonit ovat hyvä vaihtoehto lasagnelle, vaikkakin vaativat hieman enemmän vaivaa. Tätä ruokaa ei kannata tehdä kiireessä ja nälkäisenä. Cannellonien täyttäminen vie aikaa ja vaatii hieman sorminäppäryyttä.
Tarvitset vuoalliseen jauhelihatäytteisiä cannelloneja
250 g cannelloneja
400 g jauhelihaa
2 punasipulia
pari kynttä valkosipulia
1 porkkana raastettuna
pari chiliä
muutama lusikallinen salsaa
Kuorrutteeseen tulee
2 dl ruokakermaa
tölkki paseerattua tomaattia
100 g sinihomejuustoa
150 g juustoraastetta
Kuullota sipulit ja paista sen jälkeen jauheliha. Lisää pilkotut chilit ja porkkanaraaste sekä salsa. Hauduta hetki pannulla ja aloita sen jälkeen cannellonien täyttäminen. Koska täyte on kuumaa ja sormet palavat herkästi täyttämisoperaatiossa, nappasin cannellonista kiinni grillipihdeillä ja laitoin täytettä pienellä lusikalla. Cannellonin toinen pää kannattaa pitää kiinni vuoan pohjassa, jotta täyte ei karkaa. Kun kaikki on täytetty, pinnalle ripotellaan sinihomejuustomuru. Sitten päälle kaadetaan ruokakerma ja tomaattisose. Lopuksi kuorrutetaan juustoraasteella. Cannelloneja paistetaan uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia.
No comments:
Post a Comment