Tässä tulee herkullinen jälkiruokavinkki! Jos haluat ihanan pienen jälkiruuan, voit tehdä minikokoisia juustokakkuja muffinivuokiin. Pohjan saat keksistä, päälle juustokakkutaikinaa ja herkut uuniin. Helppoa kuin heinän teko!
Tarvitset:
12 kpl muffinivuokia
Pohja:
Keksejä (minä laitoin dominoita, joista kiepautin puolikkaat erikseen)
Juustokakkutaikina:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl maustamatonta jogurttia
0,5 sitruunan mehu
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 muna
Koristeeksi tuoreita marjoja tai hedelmiä
Sekoita taikinan ainekset keskenään. Aseta yksi keksi jokaiseen muffinivuokaan ja kaada taikina päälle. Paista uunissa 175 C asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes kakut ovat valmiita. Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele marjoilla tai hedelmillä.
Gluteenittoman saat tästä käyttämällä gluteenittomia keksejä.
No comments:
Post a Comment